17-09-2025 10:50
Heather MerryleesHi there!I am hoping for any advice on the identif
27-11-2025 15:41
Thomas LæssøeSpores brownish, typically 4-celled; 26.8 x 2.4;
27-11-2025 12:01
Thomas Læssøehttps://svampe.databasen.org/observations/10496727
27-11-2025 11:46
Thomas Læssøehttps://svampe.databasen.org/observations/10493918
27-11-2025 11:31
Thomas LæssøeCollectors notes: Immersed ascomata, erumpent thro
23-09-2025 13:31
Thomas Læssøehttps://svampe.databasen.org/observations/10534623
25-11-2025 14:24
Thomas Læssøehttps://svampe.databasen.org/observations/10490522
26-11-2025 18:13
The entire run of Mycotaxon is now available throu
Pyrénomycète à identifier
Bernard CLESSE,
21-11-2015 21:52
Bonsoir à tous,Un ami m'envoie ces photos d'un pyrénomycète pour identification ? Quelqu'un peut-il m'aider ?
Merci d'avance !
Bernard
Martin Bemmann,
21-11-2015 22:54
Re : Pyrénomycète à identifier
Dear Bernard,
maybe an unmature Bombardia bombarda?
Spores should develop a "head" if you keep the collection in a moist box.
Regards
Martin
maybe an unmature Bombardia bombarda?
Spores should develop a "head" if you keep the collection in a moist box.
Regards
Martin
Alain GARDIENNET,
22-11-2015 06:49
Re : Pyrénomycète à identifier
Bonjour Bernard,
L'ami Martin a vu juste. Tu peux consulter la fiche que j'ai laissée dans la base pour comparaison.
Belle trouvaille !
Alain
Bernard CLESSE,
22-11-2015 09:44
Re : Pyrénomycète à identifier
Hi Martin,
Bonjour Alain,
Un grand merci pour vos précieux renseignements et pour l'identification du pyrénomycète. Je communique l'information à l'intéressé.
Bien amicalement,
Bernard
Bonjour Alain,
Un grand merci pour vos précieux renseignements et pour l'identification du pyrénomycète. Je communique l'information à l'intéressé.
Bien amicalement,
Bernard
Hans-Otto Baral,
22-11-2015 09:53
Re : Pyrénomycète à identifier
Since all elements look dead I suspect the fungus cannot be ripened.
Bernard CLESSE,
22-11-2015 11:26
Re : Pyrénomycète à identifier
OK Zotto,
Thank you for your opinion.
Best regards,
Bernard
Thank you for your opinion.
Best regards,
Bernard
